Dokuz Eylül'de 16. Kış Kariyer Günleri 5 Aralık’ta başlıyor…

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 16. Geleneksel Kış Kariyer Günleri 05-16 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planlıyor.

20 farklı denizcilik kuruluşunun temsilcilerinin oluşturduğu 40’ın üzerindeki konuşmacının katılması öngörülen kariyer günleri geleneksel olarak öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında değerli fikir alışverişlerine ortam yaratmakta. 05 Aralık-09 Aralık 2011 günleri arasında sırasıyla TURKON Holding, Beşiktaş Denizcilik, İDÇ Marine, Active Shipping, İnce Denizcilik, Densa, Mardeniz ve İçdaş Tanker, Kaptanoğlu Denizcilik, Akar Shipping, Armona, 11 Aralık-15 Aralık 2011 günleri arasında da Deniz Nakliyat A.Ş., Transal, Atlantik Denizcilik, YA-SA Denizcilik, NEMTAŞ, Kıran Denizcilik, Chemfleet, ARKAS, Genel Denizcilik ve MARDAŞ şirketlerinin temsilcileri konuk olarak Denizcilik Fakültesi’nde olacaklar.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 16. Geleneksel Kış Kariyer Günlerinin her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi göreceği, sektörle öğrencilerin buluştuğu önemli bir arena olacağı düşünülüyor.

Editör: TE Bilişim