DOKUZ EYLÜL D-MARIN GÖCEK VE UND BAŞKANI RUHİ ENGİN ÖZMEN’İ AĞIRLADI

Dokuz Eylül Denizcilik Fakültesi Bahar Kariyer Günleri’nin ilk gününde D-MARİN Göcek Marina Müdürü Onur UGAN  ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Ruhi Engin ÖZMEN'i misafir etti.

İlk oturumda marina sektöründeki tecrübesiyle katılımcıları aydınlatan Onur UGAN marinacılığın ülkemizde coğrafi konumdan dolayı hızla gelişen bir sektör olduğunu belirterek sözlerine başladı. Onur UGAN daha sonra yat sahiplerinin hem kendi araçlarıyla stresli iş yaşamından uzak sakin bir tatil yapmak hem de kaliteli hizmet görmek istediklerini açıkladı.  UGAN bu konuda doğayla iç içe mavi ve yeşilin buluşma noktası olan coğrafyada konumlanmış, aynı zamanda elektrikten, su teminatına, palamar hizmetlerinden yiyecek ve konaklama ihtiyaçlarının giderilmesine kadar hizmetini en iyi şekilde yapmaya çalışan D-MARİN Göcek’in yat sahipleri için olumlu bir seçenek olduğunu belirtti. Marina olarak çevreye ve doğaya son derece önem verdiklerini belirten UGAN katılımcıların sorularını da yanıtlayarak öğrencileri marinacılık sektörüne davet etti.

İkinci oturumda misafir edilen UND Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin ÖZMEN ise konuşmasında Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin lojistik alanındaki avantajlarından ve lojistik alanındaki projelerden bahsetti. ÖZMEN Türkiye'nin jeopolitik konumunu göz önüne alarak kuzey-güney, doğu-batı yönlü detaylı adımlar atılmasının önemini vurguladı. ÖZMEN lojistik sektörünün dinamik, kendini yenileyen, gelişmelerin sürekli takibiyle ilerlemesi mümkün olan ve herkesten bir adım önde olmayı gerektiren bir yapısı olduğunu vurguladı. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olduğu Mars Uluslararası Nakliyat ve Dış Ticaret Ltd. Şti'deki staj olanaklarını ve öğrencilerden beklentilerini de açıklayan ÖZMEN'e; Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Okan TUNA tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Editör: TE Bilişim