DOKUZ EYLÜL’DE 14. GELENEKSEL KIŞ KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 14. Geleneksel Kış Kariyer Günleri’ni 15-25 Aralık 2009 tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

15 Aralık 2009 günü ilk olarak Genel Denizcilik temsilcilerinin sunumları ile açılan toplantılarda Genel Denizcilik adına Kadir ÖZKAN ve Şükrü DİLEK öğrencilara açıklamalar yaparak, sorularını yanıtladılar.

16 Aralık 2009 günü TURKON Holding adına Kalite Eğitim Uzmanı Seda HANTAL, Enspektör Kpt. Ahmet Efe ve Personel Müdürü Kpt. Musa CİBİROĞLU TURKON Holding’in faaliyetlerini açıklayarak Güverte ve Makine Bölümlerinden öğrencilerin staj ve çalışma koşullarına ilişkin konulardaki sorularına açıklık getirdiler. Daha sonra örgenciler ve TURKON yetkilileri TURKON’un sponsorluğunda gerçekleştirilen kokteylde konuları daha samimi bir ortamda değerlendirme fırsatı buldular.

17 Aralık 2009 günü MARDAŞ Denizcilik adına DPA Kpt. Ümit KAPLAN ve İnsan Kaynakları Müdürü Şenol KULAKÇEKEN ekonomik krizin denizcilik sektörüne etkilerini açıklayarak öğrencilerin MARDAŞ’a ilişkin sorularını yanıtladılar.

Yine aynı gün V-SHIPS’den Ender Mert EYÜGÜN V-SHIPS’in Türkiye’deki faaliyetlerini açıklayarak şirketin çalışma koşullarına ilişkin bilgiler verdi.

18 Aralık 2009 günü ise BEŞİKTAŞ Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Adil ÖZKAN ve Operasyon Müdürü Kpt. Evren GÜREL’in katılımlarıyla BEŞİKTAŞ Denizcilik’in denizcilik sektöründeki yeri, şirkete ilişkin gelişmeler ve staj ve çalışma koşulları değerlendirildi.

Aynı gün TRANSAL adına Genel Müdür Kpt. Uygar PAMUK, İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Çağdaş UZGUR ve H.S.Q. Kpt. Umut BOZKURT’un katılımlarıyla TRANSAL’ın denizcilik sektörümüze ilişkin görüş ve düşünceleriyle şirketin çalışma koşulları ele alındı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 14. Geleneksel Kış Kariyer Günleri 21-25 Aralık 2009 haftasında da aynı hızıyla devam edecek.

 

Editör: TE Bilişim