Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü 2017 Bahar Kariyer Günleri 10-13 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Denizcilik Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ve çok sayıda denizcilik kuruluşunun temsilcilerinin oluşturduğu 23 konuşmacının katılması öngörülen 2017 Bahar Kariyer Günleri, geleneksel olarak öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında değerli fikir paylaşımlarına ortam yaratmayı amaçlıyor.
 
Alanlarında önde gelen firmaları ve birbirinden değerli uzman konuşmacıları ile 2017 Bahar Kariyer Günleri 4 gün sürecek olup, oturumlar Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda 12:00 – 13:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Denizcilik Fakültesi, kariyerine bir adım daha yaklaşıp tercihlerine yön vermek isteyen öğrencilere ve denizcilik sektörü hakkında ilgisi olan herkese bu kariyer günleri ile kapılarını açıyor. Denizcilik ve lojistik sektöründe çalışan uzmanlarla buluşma imkanı sağlayarak teoride öğrenilenleri, pratiğe dönüştürme fırsatı veren ve iş dünyasına bir adım daha yaklaştıran, iş ve staj imkanı sağlayan, iletişim becerilerini geliştiren Bahar Kariyer Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektöre olan farkındalığı arttırmayı amaçlıyor.

Fakültenin değerli akademisyenlerinin yönlendirmesi ve öğrencilerin gayretiyle gerçekleşecek olan 2017 Bahar Kariyer Günleri, her üniversiteden öğrencilerin katılımına açıktır. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi yıllardır süregelen kariyer günlerinin 21. yılında da öğrencilerin yoğun katılımını bekliyor. 

Editör: TE Bilişim