34 yıl sonra babası gibi öldü

Antalya'da dün tekne kazasında ölen Avukat Ahmet Şahin'in aynı adı taşıdığı babasının da 34 yıl önce balık avlarken tekne kazasında öldüğü öğrenildi

Antalya Kundu'da meydana gelen tekne kazasında hayatını kaybeden Avukat Ahmet Şahin'in (34) babası Ahmet Şahin'in de 1977'de balık avlarken teknesi alabora olduğu için boğularak can verdiği öğrenildi. Avukat Ahmet Şahin, 27 yaşında ölen babasından 27 gün sonra doğdu ve babasının ismini aldı. Dün Camili Köyü'nde toprağa verilen Şahin'i, son yolculuğuna uğurlayanlar genç avukatın kaderine isyan etti. Cenazede kimya öğretmeni eşi Özge Şahin ile anne Havana Şahin'in ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı anne, "Hem eşimi, hem oğlumu balıklara kurban verdim. Bu nasıl acı, bu nasıl kader. Ben bu acıya nasıl dayanırım" diyerek gözyaşı döktü. Şahin'in cenazesine Antalya Barosu Başkanı Zafer Köken ile yüzlerce meslektaşı ve yakınları katıldı. Cenazede bir gün önce aynı kazada yaralı olarak kurtulan TRT Muhabiri Ahmet Rışvanlıoğlu da hazır bulundu. Oldukça sarsılmış olduğu gözlenen Rışvanlıoğlu, meslektaşlarının sorularını yanıtsız bıraktı. Ayakta durmakta güçlük çeken Rışvanlıoğlu'nu arkadaşları teselli etti.

KAYIP CESET BULUNDU

Öte yandan tekne kazasında dalgalar arasında kaybolan web tasarımcısı Bülent Ok'un (36) cenazesi de bulundu. Dün sabah saatlerinde Ok'un cansız bedeni, Örnekköy Halk Plajı'na vurdu. Vatandaşlar tarafından kıyıya çekilen cesedi amca Ahmet Ok teşhis etti. Bülent Ok, bugün Antalya'da toprağa verilecek.

Editör: TE Bilişim