28. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri' başlıyor

Her sene geleneksel olarak YTÜ Gemi ve Denizcilik Kulübü tarafından düzenlenen Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliğinin 8.’si 9-10 Ekim 2019 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek.

Sektörün önde gelen firmaları ve birçok değerli konuşmacıların katılacağı etkinlikte denizcilik sektörünün geleceği, mühendislik alanında gelişmeler, sektörün öğrencilerden beklentileri gibi konulara yer verilecektir. Ek olarak uzakyol deniz stajından dönen son sınıf öğrencilerinin gemide çektikleri fotoğraflardan oluşan “Denizden Ufka” Fotoğraf Sergisi’de 8. Denizin Yıldızları ile gösterilecektir.

Etkinliğe Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Odası, Entech & Semar, İnce Denizcilik, Arkas, Beşiktaş Group, Omikron Crew Management, Novumare Technologies, Boden Denizcilik, Akbaşoğlu Holding, 4A Makina gibi firmalar ve kuruluşlar katılım gösterecektir.

Etkinlik 9 Ekim Çarşamba günü sabah oturumuyla başlayacaktır.

9 Ekim Çarşamba günü açılış konuşmalarının ardından Ana sponsor Beşiktaş Denizcilik’in konuşmaları ile başlayacak ve daha sonra Crew Management Oturumu’nda Omikron Crew Management yabancı firmalarda çalışmak ve yabancı çalışanlarla iletişim konularında katılımcıları bilgilendirecek, İlk günün son oturumunda “Deniz Teknolojileri” konuşulacak, gemi ve deniz teknolojilerinde yenilikler ve teknik gelişmeler Novumare Technologies tarafından anlatılacak ve etkinliğin sonunda, saat 16.00 ile 17.00 arasında “Amatör Denizcilik Eğitimi” verilecektir.

10 Ekim Perşembe saat 10:00’da başlayacak etkinliğin ikinci günü Kuru Yük Oturumu ile başlayacaktır. Bu oturumda sektör İnce Denizcilik şirketi yetkililerince anlatılacak ve tanıtılacaktır. Ardından Konteyner Oturumu’nda Arkas ve Boden Denizcilik sektörden son gelişmeleri aktaracaklar.

Editör: TE Bilişim