İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde 2. Gemi Mühendisliği Günleri başarıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde “Kariyerinin Dümenine Geç" mottosuyla 14-15 Nisan tarihlerinde 2. Gemi Mühendisliği Günleri gerçekleştirildi.

Sektörün önemli kurumlarıyla öğrencilerin araya geldiği etkinlikte yoğun katılım dikkat çekti. İTÜ Gemi Mühendisliği Kulubü’nün düzenlediği 2. Gemi Mühendisliği Günleri ilk gününde ASELSAN, MAN ve Taka Yacht Design seminer verirken ikinci gününde ASELSAN, Beşiktaş Shipyard, Caterpillar, Cemre Shipyard, DTO, DOP, GEMAK, GMO, MAN, MTU, NAVTEK, Reintjes, DÖDER ve İTÜ GİMDER gibi gemi inşaat sektörünün önemli kurumları stant açarak katıldı.

Öğrencilerin çok yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin ardından İTÜ Gemi Mühendisliği Kulübü yaptığı açıklamada “Bu yıl ikincisi gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutluluk duyuyoruz. Tüm gemi inşaatı sektörlerini bir arayan getiren 2.Gemi Mühendisliği Günlerine geçen seneden farklı olarak seminerler ekledik ve daha çok şirketi öğrenciler ile buluşturduk. Aldığımız geri bildirimler ile yaptığımız bu etkinliği geliştirerek daha güzel organizasyonlar düzenlemeyi hedefliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim