Lloyd’s List 10-11 Aralık 2012 tarihlerinde Kurtarma Hukuku ve Uygulama Semineri’ni (Salvage Law & Practice Seminer) ve 12-13 Aralık 2012 tarihlerinde 15. Yıllık Kurtarma ve Enkaz Kaldırma Konferansı’nı (15th Annual Salvage & Wreck Removal Conference) Londra’da Radisson Blu Portman Hotel’de düzenleyecektir.

Anılan konferansta, kurtarma ve enkaz kaldırma ihale süreci, devlet yetkililerinin görüşleri ve Kuzey Sri Lanka ve Japonya’dan yeni kurtarma ve enkaz kaldırma örnek olayları gibi önemli noktalar incelenecektir.

Katılımcıların % 70’inden fazlasını kıdemli karar alıcıların oluşturacağı konferansa, 160’ın üzerinde kurtarma ve enkaz kaldırma uzmanı ve 30’un üzerinde uzman konuşmacı katılacak ve konferansta 20’den fazla denizci millet temsil edilecektir.

Seminer ve konferansın her ikisi için rezervasyon yaptıran katılımcılara 600 İngiliz sterlini kadar indirim yapılacağı belirtilmektedir.

Konuyla ilgilenen ve katılmak isteyenler, programın içeriğiyle ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki adreslerden sağlayabilirler: www.informamaritimeevents.com/salvageandwreck ve www.lloydsmaritimeacademy.com/salvagelaw.

Editör: TE Bilişim