15. HOPA KÜLTÜR SANAT VE DENİZ FESTİVALİ ERTELENDİ

Hopa’da 23-26 Temmuz’da Festival etkinlikleri, Suruç’da yapılan intihar saldırısında 32 kişinin ölümü ve 100’e yakın kişinin yaralanması üzerine ertelendi.

TVF Plaj Voleybolu Türkiye serisi karşılaşmalarının en önemli ayağı olan Pro Beach Tur Hopa Plaj Voleybolu Türkiye serisi karşılaşmaları 29 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında Festival arena da yapılacak.

15.Hopa Kültür Sanat ve Deniz Festivali hazırlıkları tamamlandı. 23-26 Temmuz tarihleri arasında 4 gün sürecek olan Festivalin ilk günü gündüz diğer 3 günü de gündüz ve akşam etkinlikleri kapsamında yapılacak.

Konuyla ilgili Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan imzası ile kamuoyunu bilgilendirme mesajında şu ifadelere yer verildi.

“Suruç’ta yapılan hain saldırı nedeniyle hayatlarını kaybeden 32 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Yapılan bu alçakça saldırı nedeniyle ülkemiz bir yas halindeyken Hopa Belediyesi olarak 23 Temmuz’da düzenlemiş olduğumuz 15. Hopa Kültür-Sanat ve Deniz Festivalini ileri bir tarihe ertelemenin doğru olduğuna inandığımız için bu kararı almış bulunuyoruz. Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımla. Nedim CİHAN

” HOPA’DA PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI 29 TEMMUZ 2 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAŞANACAK.

Hopa’da bir dönem ara verilen TVF Plaj Voleybolu Türkiye serisi karşılaşmalarının en önemli ayağı olan Pro Beach Tur Hopa Plaj Voleybolu Türkiye serisi karşılaşmaları 29 Temmuz 2 Ağustos tarihleri arasında Festival arena da yapılacak. HOPAPORT’un sponsorluğunda gerçekleşecek olan turnuvaya TVF üst düzey yöneticilerin de katılması bekleniyor. Yurtiçi ve yurtdışından 16 erkek ve 16 bayan takımının katılacağı turnuva sonunda dereceye girenlere ödüller verilecek. Organizasyon sorumlusu İbrahim Dağıstanlı’da hazırlıkların tamamlandığını, Hopa’nın ilçeye gelecek spor camiasının ileri gelenleri, hakem ve sporculara en güzel ev sahipliğini yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim