Atakum ilçesindeki ilçe müdürleri ve kurum amirleriyle buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Tüm kurumlarımızla işbirliği halinde çalışıyoruz. İlçemiz için daha yapacak çok işimiz var. Durmak yok” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum’da görev yapan ilçe müdürleri, kurum amirleri ve yöneticileri ve sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran da gerçekleştirilen bu toplantıya katılarak, ilçedeki yatırımları ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

“Daha yapacak çok işimiz var”

Atakum’da görev yapan ilçe müdürleri ve kurum yöneticilerini ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede sürdürülen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Gerçekleştirilen tüm çalışmalarda, ilçedeki kurumlarla işbirliği içerisinde olunduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “İlçemizdeki tüm resmi kurumlarla yakın iletişim halindeyiz. Kurumlarımızın ilçe müdürleri, yöneticileri ve çalışanları, Atakum ilçesinde sağlanan bu değişim ve gelişim sürecinin destekçisi. Bu anlamda tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik içerisinde daha yapacak çok işimiz var” dedi.

2018’e dikkat

Atakum ilçesinde hayata geçirilen projelerin yanı sıra, planlama aşamasındaki projeler hakkında da paylaşımda bulunan Başkan Taşçı, “Atakumlu olmanın ayrıcalığını, ilçemizde yaşayan herkesin hissedebilmesi için durmaksızın üretiyoruz, çalışıyoruz. 3,5 yılda Atakum’da büyük ve önemli işlere imza attık. Eksiklerinin hızla giderildiği, sürekli yeni yatırımların ve projelerin yükseldiği, yaşam kalitesinin her geçen gün daha da arttığı Atakum’un geleceğini inşa ediyoruz. Özellikle 2018 yılı bu anlamda bizim efsane yılımız olacak. Tamamlanan projelerin açılışları, yeni yatırımların temel atmalarıyla dolu bir yıl olacak” diye konuştu.

Tüm kurumların işbirliği

Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise konuşmasında, ilçenin hayranlık uyandıracak düzeyde özelliklere sahip olduğunu söyleyerek, “Atakum ilçesi, gerek yaşam şartları gerekse doğal güzellikleriyle, herkesin hayranlık duyduğu bir kent halinde. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere, Türkiye’nin neredeyse her tarafından göç alan, göz bebeği olarak adlandırılan Atakum ilçesinde, tüm kurumlarımız işbirliği içerisinde hizmet veriyor. Özveri ve hizmet aşkı odaklı bu çalışmalar sonucunda, Atakum ilçesi her gün daha da gelişiyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği çalışmalara, tüm kurumlarımızla birlikte destekçiyiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha