Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, birim amirleri ile bir araya gelerek, belediyenin genel çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye Başkanı Feyat Asya, 2017 yılında yapılan çalışmalar ve 2018 yılında planlanan projelerle ilgili birim amirleriyle durum değerlendirmesi yaptı. Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, geçmiş yıllarda yapılan çalışmaları kısaca özetleyen Başkan Asya, emeklerinden dolayı tüm birim amirlerine ve personellere teşekkür etti. Bu yıl yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Asya, hazırlanan projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda talimatlar verdi.

2017 yılında dev projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Asya, uygulanan projelerin yeterli olmadığını, sürekli hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam etmek zorunda olduklarını ifade etti. Görev süresinde dördüncü yılı tamamlamak üzere olduklarını ve bugüne kadar Muş’un köklü sorunlarına çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Asya, 2018 yılının toparlanma yılı olacağını, el atılan projelerin tamamlanacağı ve hizmete sunulacağı yıl olacağının altını çizdi. Karla mücadele konusunda bu yıl geçmiş yıllara göre çok farklı bir yıl geçirdiklerini söyleyen Başkan Asya, bugüne kadar etkili bir kar yağışının olmadığını ve buna bağlı olarak çalışmaların henüz başlamadığını kaydetti. Olası bir kar yağışında da ekiplerin 7/24 esasına göre hazır olması talimatını veren Başkan Asya, hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için seferber olacaklarının altını çizdi.

Kış mevsiminin ardından üst yapı ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Asya, kusursuz bir hizmet için tüm personellerle sahada olacaklarını ve yapımı devam eden projelerin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.
Kaynak: iha