Euroleague Final Four’da Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki final müsabakasını seyretmek isteyen taraftarlar Maltepe Sahili’ne akın etti. Maltepe Belediyesi’nin kurduğu dev ekranda maçı izleyen taraftarlar tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

Maltepe Belediyesi, Euroleague Final Four’da Fenarbahçe ile Olympiakos takımları arasında oynanacak final müsabakası için Maltepe Sahili dev ekran kurdu. Takımlarına destek olmak isteyen basketbolseverler sahile akın ederek maçı dev ekranda izledi. Sahilde toplanan vatandaşlar maç öncesinde tezahürat yaparak takımlarına destek oldu. Maçın başlamasıyla birlikte heyecanlı bir şekilde maçı izleyen taraftarlar Fenerbahçe’nin aldığı sayıları birbirlerine sarılarak kutladı.

Basket maçını izlemeye gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yıllar sonra nihayet Türkiye çok önemli fırsatı ele geçirdi. Sonuçta dostluğu kazanmasını bekliyoruz. Komşu ülkenin takımıyla İstanbul’da karşılaşıyoruz. İnşallah Fenerbahçe bu mutluluğu Türkiye’ye bu akşam yaşatır. Hep beraber Fenerbahçe’yi destekliyoruz” dedi.
Kaynak: iha