Lara'da Konaklayabileceğiniz En İyi Oteller

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle kamp meraklıların en sık uğradığı bölgeler arasında olan , son dönemlerde özellikle en az 2-3 aylık süreli kamp kurarak kamp kurdukları alanın bir bölümüne kendilerine yetecek kadar tarım alanı oluştururlar. Bu alanda yetiştirdikleri patates, domates, salatalık ve biber gibi sebze ürünlerini kendi ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayabiliyor.

Yaz aylarının en haraketli geçtiği bölgelerden olan Lara, özellikle Antalya’nın kalabalığı ve gürültüsünden kaçan insanlarla doludur. Bu konuda Lara otelleri gerekli kapasiteye fazlasıyla sahiptir. Ayrıca yaz aylarının sonunda sakinliğe kavuşan Lara, yaz turizminin en hareketli bölgelerinden bir tanesidir. Son birkaç yıldır yerli ve yabancı turistlerin akın etmeye başladığı bu bölge doğal güzelliği ve sakinliğiyle ön plana çıkmaktadır. Ancak kış aylarının gelmesiyle birlikte tamamen sakin bir görüntüye kavuşmaktadır. Ayrıca sadece kamp için değil konaklama açısından da birden fazla seçenek bulunur. İster otel, pansiyon ya da devre mülk daireleri alarak tatilinizi bu keyifli bölgede geçirebilirsiniz. 

Lara’da Gezilecek Yerler

· Lara Plajı: İsmini Hitit dilinden alan ve kum anlamına taşıyan bu plaj, Türkiye’nin en uzun kumsalı unvanını da sahibidir. Parlayan bir yıldız olmaya adayan olan bu bölge özellikle yabancı turistlerin yeni keşfettiği bölgelerden bir tanesidir. Ancak kalabalıktan kaçarak sakin bir yer tercih ediyorsanız, daha fazla insan duymadan bu bölgenizde sakin ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Ayrıca plajın üst kısmında bulunan orman içinde ister doğa yürüyüşü yapın isterseniz piknik yapın. Doğal güzellikleri ve doğayla iç içe olarak huzur bulabilirsiniz.

· Düden Şelalesi: Antalya merkeze 10 kilometre mesafede bulunan bu şelalenin iki farklı kolu bulunmaktadır. Son dönemlerde yerli ve yabancı turistlerin oldukça dikkatini çekmesiyle birlikte ziyaretçi akınına uğramaktadır. Doğal güzellikleriyle birlikte olağanüstü güzelliğe sahip bu şelaleyi, Lara ziyareti sırasında kesinlikle görmelisiniz. Ayrıca fotoğraf çekilmek için oldukça güzel bir bölge.

· Perge Antik Kenti: Antalya’ya 18 kilometrelik bir mesafede buluna bu antik kent, tarihi dokusu sayesinde özellikle yabancı turisteler tarafından ziyaret edilmektedir. 1950 yılında başlanan kazı çalışmaları sadece antik kentin %’lik kısmını ortaya çıkarılabilmiş. Dünyanın en önemli ve ayakta durmayı başarmış antik kenti olması sebebiyle ziyaret edilmesi gereken en önemli antik kentler arasındadır. Perge Antik kenti, tarihine bakıldığında ise kesin olmamakla birlikte Milattan Önce 1200’lere kadar gittiği tahmin ediliyor.

Lara’da Konaklayabileceğiniz En İyi Oteller

Lara denildiğinde ilk akla kamp alanı olarak gelse de Lara, konaklama imkânını bulabileceğiniz gibi en iyi tatil bölgelerinden bir tanesidir. Doğayla iç içe olan bu oteller, sakin ve huzur arayanların tercih ettiği bölgedir. Lara’yı ziyaret etmek isteyenler için Limak Lara gibi en iyi Lara otellerini sizin için listeledik.

· Newyork Hotel: Şehir merkezine 5 kilometre ve hava alanına 10 kilometrelik bir mesafede olan bu tesis stres atmak ve eğlenmek isteyenlerin en fazla tercih ettiği otellerin başında gelmektedir. Denize uzaklığı 20 metre olan bu tesis konumu itibariyle hem doğayla iç içe hem de denize oldukça yakın bir mesafededir. Toplamda 44 odası bulunan bu tesiste dinlenmek ve stres atmak için hamam, sauna ve kütüphane bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk havuzu ve çocuk kulübü bulunmaktadır.

· City Live Otel: Antalya şehir merkezine 7 kilometre ve hava alanına 15 kilometre olan bu tesiste 59 oda bulunmaktadır. Kalite ve şık tasarıma sahip mimarisiyle öne çıkan bu tesiste spa, sauna, hamam ve açık havuz gibi özellikler bulunmaktadır.

· Club Hotel Delfino: Antalya şehir merkezine 6 kilometre ve hava alanına 15 kilometre mesafede bulunan bu tesis, denize oldukça yakın bir bölgededir. Tesis bünyesinde toplamda 78 oda bulunur ve açık – kapalı havuz, platform iskele, özel plaj, animasyon, hamam gibi özellikleri bulunmaktadır. Kaliteli hizmet ve güler yüzlü personelleriyle hizmet vermektedir.

· Denizhan Otel: Antalya şehir merkezine sadece 1 kilometre mesafede olan bu tesis, ev rahatlığını arayanlar için en ideal otellerden bir tanesidir. Şehir merkezinde olması sebebiyle gezilecek yerlere yakın olması sebebiyle tercih edilebilir.

(ADVERTORIAL)

Editör: TE Bilişim