Adıyaman’ın Sincik ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Usta öğretici ve kursiyerlerine yönelik moral ve motivasyon amaçlı Halfeti ve Şanlıurfa gezisi düzenlendi.

Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon çerçevesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde görevli usta öğreticiler ile eğitim gören kursiyerler, Halfeti ve Şanlıurfa’yı gezerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Gerçekleştirilen geziyle alakalı konuşan Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Meriç, "Kurs usta öğretici ve kursiyerlerimiz ile Halfeti ve Şanlıurfa gezisi düzenledik. Geziye katılan kursiyerlerimiz Halfeti ilçesi tarihi ve turistik yerleri ve tekne gezisi ile sakin şehrin her bölgesini görme fırsatları oldu. Yine Halfeti Halk Eğitim Merkezinin teşhir salonunu gezerek bu ilçede yapılan çalışmaları inceleme imkanları olmuştur. Halfeti Halk Eğitim Merkezi Müdürüne yapmış oldukları bilgilendirme ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Şanlıurfa balıklı göl turu ile tamamlanan gezimize katkılarından dolayı usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Gezinin düzenlenmesindeki desteklerinden dolayı Sincik Belediye Başkanımız Mehmet Korkut’a şükranlarımızı iletiyoruz" şeklinde konuştu.

İlk defa Halfeti ve Şanlıurfa’yı yakından görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten kursiyerler ise, “Daha önce Halfeti ve Şanlıurfa’yı görmemiştik. Çok güzel zaman geçirdik. Bizler için güzel bir aktivite oldu. Bize yardımcı olanlara ve bize bu imkânı sunan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha