18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle Kızılcahamam Müftülüğü Aşağı Merkez Camiinde Şehitlerimiz için Huzurda Buluşalım programı düzenledi.

Kızılcahamam Müftülüğünce Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü kapsamında vatandaşların konuya olan duyarlılığını artırmak amacıyla, sabah namazını müteakiben Aşağı Merkez Camii’nde Şehitlerimiz için Huzurda Buluşalım programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Irmaklı, Önder İmam Hatipliler Derneği yöneticileri, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah Namazının kılınmasının ardından Aşağı Merkez Cami İmam Hatibi Halit Özkan, Aşağı Merkez Cami Müezzini Bahattin Akoğlu, Milli Park Cami İmamhatibi Murat Özdemir, Yarbaşı Cami İmamhatibi İbrahim Demirhan, Tepebaşı Cami Müezzini Hüseyin Yeşilyurt ve Yukarı Merkez Camii Müezzini Şerif Saka tarafından Yasin-i Şerif, Tekbir, Tehlil ve Salatü Selam ile Tesbihatlar yerine getirildi.

Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa Irmaklı "Çanakkale" konulu vaaz verdi..

Program İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbayı’nın okuduğu duanın ardından cemaate Çanakkale Şehitlerinin anısına Yağlı buğday çorbası ve Kuru Ekmek ikram edildi.
Kaynak: iha