İTÜ Denizcilik Fakültesi geleneksel “Balık Günü” yarın

İTÜ Denizcilik Fakültesi ve İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, okulun 135. kuruluş yılını simgeleyecek olan geleneksel “Balık Günü”nün 30 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 11:00’de İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Yerleşkesi’nde düzenleneceği belirtildi.

Ayrıca fakülte bünyesinde inşaatı ve donanımı tamamlanan Mühendis Suay Umut Konferans Salonu’nun da açılışının gerçekleştirileceği bildirilen açıklamada etkinliğe katılmak isteyenler için Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi önünden servis kaldırılacağı vurgulandı.

“Hasret gidereceğiz”

Açıklamada şu ifadeler yer aldı :

“İTÜ Denizcilik Fakültesi ve İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği tarafından yıllardır düzenlenen bu anlamlı günümüzde mezunlarımızla, öğrenci kardeşlerimiz ve denizcilik sektörümüz kucaklaşarak hasret gidereceği organizasyonun tüm maddi ve manevi gereklilikleri Mezunlar Derneğimizin koordinasyonu ile karşılanmaktadır. Bu yıl da yine aynı organizasyonu yapmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

40-50 ve 60 yıllık mezunlarımıza anı madalyalarının takdim edileceği organizasyonumuz öncesinde, fakülte bünyesinde inşaatı ve donanımı tamamlanan Müh. Suay Umut Konferans Salonunun da açılışı gerçekleştirilecektir.

Bu anlamlı günde, her koşulda Derneğimizin yanında en büyük güç olarak hissettiğimiz siz değerli mezunlarımızı da aramızda görmek ve bu mutluluğu birlikte paylaşmaktan onur duyacağız.

Etkinlik programı ise şöyle

10.00 (Mühendis Suay Umut Konferans Salonu Açılış Seremonisi)

11.00 (Tören)

Servis, saat 09.00’da Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi önünden kaldırılacak.

Kaynak: iha