İş Amaçlı Seyahatlerinizi Kusursuz Bir Tatile Dönüştüreceğiniz En İyi Crowne Plaza Otelleri

52 ülkede etkinlik gösteren InterContinental Hotels Group ailesinin bir parçası olan Crowne Plaza Otelleri, 1983 yılından bu yana dünyanın çeşitli noktalarında konuklarını lüks, konforlu ve huzur dolu bir konaklama deneyimi ile tanıştırmaktadır. Bu uluslararası oteller zinciri, Türkiye’nin en önemli şehirlerinde iş gezisi, kongre ve toplantılara yönelik hizmetlere sahip tesisleri ile ön plana çıkmaktadır.

İş odaklı konaklamalar için sunduğu sınırsız hizmetlerin yanı sıra eğlenceyi ve özel lezzetleri bir arada sağlayan en iyi Crowne Plaza otelleri hakkında detaylı bilgi alarak siz de seyahat edeceğiniz şehirde yüksek standartlarla tanışma fırsatı elde edebilirsiniz.

Antalya’da İş Seyahati ile Keyifli Bir Tatili Aynı Anda Yaşatan Crowne Plaza Antalya

Antalya’nın eşsiz plajı ile meşhur noktası Konyaaltı’nda hizmet veren Crowne Plaza Antalya, şehrin merkezine ve havalimanına yakın konumu ile iş seyahatlerinizde de yüksek konfor standartlarını yakalamanıza olanak sunmaktadır. Denize sıfır konumlanan tesiste konuklar plajın yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzlarında da keyifle zaman geçirebilmektedir. Tam pansiyon konseptinde hizmet veren tesis bünyesinde sabah kahvaltıları, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulmaktadır. Kar odası, Türk hamamı, Rus Hamamı, Fin Hamamı, tropikal duş gibi pek çok dinlendirici hizmet SPA merkezinin olanakları arasında yer almaktadır. Antalya’da keyifli bir tatilin yanı sıra iş seyahatleriniz için de tercih edebileceğiniz tesiste, tam donanımlı toplantı salonları hizmet vermektedir.

Başkentte İş Seyahatlerini Keyfe Dönüştüren Crowne Plaza Ankara

Ankara Yenimahalle’de hizmet veren Crowne Plaza Ankara, iş seyahatlerinizde ihtiyacınız olacak tüm hizmetleri kusursuz bir şekilde sunmanın yanı sıra merkezi konumu ile boş zamanlarınızda şehri keşfetmenize olanak sunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesisin 263 şık ve konforlu odası bulunmaktadır. 12 adet toplantı salonunda teknolojinin tüm imkanlarından yararlanacağınız Crowne Plaza Ankara, iş dünyasının nabzını tutan oteller arasında yer almaktadır. Yorucu bir günün ardından stres atmanız için tesis bünyesinde hizmet veren SPA merkezi ise sizleri sauna, jakuzi, hamam ve profesyonel masaj hizmetleri ile ağırlayacaktır.

İstanbul’da Denize Sıfır Konaklama Keyfi Sunan Crowne Plaza İstanbul Florya

İstanbul’un merkez ilçelerinden Bakırköy’de hizmet veren Crowne Plaza İstanbul Florya, şehir gezileriniz ve iş amaçlı seyahatleriniz için uygun tesisler arasında yer almasının yanı sıra denize sıfır konumu ile eşsiz bir manzara sunmaktadır. Yaz aylarında tesisin deniz manzaralı açık yüzme havuzu size şehirde olduğunuzu unutturacak keyifli bir serinleme deneyimi yaşatmaktadır. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesiste şık ve konforlu 306 oda bulunmaktadır. 6 adet toplantı ve 4 adet balo salonuna sahip Crowne Plaza İstanbul Florya, tatil atmosferinde iş anlaşmalarınızı gerçekleştirmenize fırsat verirken, SPA merkezinde kapalı havuzdan masaja pek çok hizmet toplantı sonrası sizleri beklemektedir. Türkiye’nin büyük şehirlerinde konumlanan Crowne Plaza otelleri hakkında detaylı bilgi alarak siz de seyahatinizi keyifli bir tatil deneyimine dönüştürebilirsiniz.

ADVERTORIAL

Editör: TE Bilişim