TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, THY Euroleague Final Four’da mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımını kutladı.

Hisarcıklıoğlu, mesajında Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe’nin bütün ülkeye büyük bir sevinç yaşattığını belirterek, emeği geçen herkesi gönülden tebrik ettiğini söyledi. Mesajının devamında ise şunları kaydetti:

“THY Euroleague Final Four’un son maçında Yunanistan ekibi Olympiakos’u yenerek Avrupa Şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı çok büyük bir başarıya imza attı.

Sadece Fenerbahçelilere ve basketbol severlere değil, 7’den 70’e herkese büyük bir moral ve sevinç kaynağı olan bu büyük başarı, uzun bir hazırlık döneminin, akılcı bir planlamanın, güçlü bir yönetimin ve disiplinli çalışmalarıyla alın terlerini akıtan yetenekli antrenör ve oyuncuların eseridir. Onlara her daim destek veren ve tribünlerden oyuncularla gönül köprüsü kuran taraftarın eseridir. Spor tarihimize bu büyük başarı altın harflerle yazıldı. Gençlerimiz için de, spora yönlenme ve başarıya ulaşma yolunda çok büyük bir teşvik ve motivasyon oldu.

Türk iş dünyası adına, bu büyük başarıda emeği geçen, başta kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve Başantrenör Obradoviç olmak üzere bütün sporcuları, taraftarları ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutluyorum.”
Kaynak: iha