GMO Mezuniyet Hatırası Yoğun İlgi Gördü

14 Haziran 2017 tarihinde, Piri Reis Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Bostancı, Başkan Yardımcısı Sayın İlker Civelek, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Pelin Yılmazcoşar ve Sayın Osman Kahraman katıldı.

Piri Reis Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Oral Erdoğan’ın açılış konuşması ile başlayan mezuniyet töreninde, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Sayın Hızırreis Deniz ve Sayın Metin Kalkavan’da konuşma yaptı. Öğrenciler, aileleri ve akademisyenlerin yoğun katılıyla başlayan mezuniyet töreninde öğrencilere belgeleri, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Bostancı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İlker Civelek, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cem Melikoğlu ve GİSBİR Genel Sekreteri Sayın Kemalettin Gür, Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri tarafından verildi.

Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği bölümünden dereceyle mezun olan öğrencilere, GMO sicil numaralarının yer aldığı kaşeli kalem hediye edilirken, tüm mezunlara GMO logolu beyaz baretleri, Sayın Bostancı tarafından taktim edildi.

Mezuniyete GMO tanıtım standı neşe kattı. GMO tanıtım standında, oda üyeliği ve GMO yayınları hakkında bilgi verilirken, genç mezunların GMO asil üyelikleri alındı. GMO Piri Reis Üniversitesi Mezuniyet Hatırası köşesi ise tüm öğrenciler ve ailelerinden yoğun ilgi gördü.

Editör: TE Bilişim