Denizciler ClassNK’da buluştu

ClassNK’nın iki Türk komitesinden biri olan Türk Teknik Komitesi, Erbil Özkaya başkanlığında Marriott Hotel Asia’da toplandı.

Toplantıda ClassNK aktiviteleri ile beraber IMO’nun güncel başlıkları ve Sülfür 2020 de konuşulan konular arasında yer aldı.

ClassNK toplantının ardından ise katılımcıları kokteyl davetinde ağırladı.

Davette ClassNK Kıdemli İcra Başkan Yardımcısı Junichiro Lida, Met Direktörü Naoki Saito ve Uzman Yuichi Taniguchi ile birlikte Türkiye Ülke Müdürü Hiroshi Shibako, Genel Müdür Hasan Tahsin Acar ve İş Geliştirme Müdürü Serdar Faik Atukeren de hazır bulundu.

Finalde türkü ziyafeti

Davette bir konuşma yapan ClassNK Kıdemli İcra Başkan Yardımcısı Junichiro Lida, 20 yıldan fazladır Türkiye’de olduklarını belirterek, “Bizimle yakın çalışma içinde bulunan paydaşlarımıza, özellikle günvcel konuların tartışıldığı komite toplantılarımıza katılanlara teşekkür ederiz” dedi.

İLKFER kurucu ortakları İlker Meşe ve Feramuz Aşkın, YA SA Holding Genel Koordinatörü Erbil Özkaya  ile Teknik Müdür Tulga Zengin, Onursan Satış Yöneticisi Bahadır Onur, ve Esko MarineYönetim Müdürü Adem Kocadağ ile beraber Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli de katılan isimler arasında yer aldı.

Davetin finalinde ise aynı zamanda Denizcilik Korosu’nda yer alan Erbil Özkaya, Erkan Dereli ve İlker Meşe “Odam Kireç Tutmuyor ” ve “Haydar Haydar” adlı türküleri seslendirdi. Üçlüye  Junichiro Lida ve Hiroshi Shibako’nun da eşlik ettiği dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim