Konak Belediyesi’nin yaz tatili boyunca düzenlediği günü birlik deniz gezileri sayesinde Konaklı minikler yeni eğitim-öğretim yılı öncesi bol bol yüzerek moral depoladı.

Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ücretsiz deniz gezileri ile yaklaşık bin 200 çocuk denize gitme şansı buldu. Yaz tatili boyunca hafta içi her gün belirlenen noktalardan otobüslerle alınan çocuklar Gümüldür Orman Kampına götürüldü. Denizin keyfini doya doya çıkaran miniklere görevli personelin yanı sıra isteyen anne ve babalar da refakat etti. Ücretsiz kahvaltı ve öğle yemeği ikramının yanı sıra gün boyu içecek servisinin yapıldığı geziler sayesinde Konaklı çocuklar yazın keyfini bol bol denize girip, oyunlar oynayarak çıkardı.

Gün boyu deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran minikler, düzenlenen ödüllü dans ve karaoke yarışmalarıyla da doyasıya eğlendi. Günün sonunda eğlenmekten yorgun düşen çocuklar otobüslerle evlerine kadar bırakıldı. Deniz gezileri sayesinde keyifli bir gün geçiren çocuklar ve aileleri gezileri düzenleyen Konak Belediyesi’ne ve Başkan Sema Pekdaş’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.
Kaynak: iha