Türkiye genelindeki belediyelerin katılımlarıyla yerel yönetimler dergisi tarafından düzenlenen yarışmada 900 eser arasından Çayeli Belediyesi’nin hazırlamış ve uygulamaya geçirmiş olduğu Meydan Projesi Kentsel Tasarım dalında birincilik ödülü aldı.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 7.’si düzenlenen ödül töreninde, Çayeli Belediyesi’nin Meydan Projesi, Kentsel tasarım projesi kapsamında ödüle layık görüldü.

Kayseri’de düzenlenen ödül törenine Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’i temsilen Belediye Meclis Üyesi Necati Şenkal katıldı. Kayseri’deki ödül töreninde alınan birincilik ödülü ile Çayeli Belediye Başkanlığı’nda da ayrı bir program düzenlendi. Düzenlenen programda Belediye meclis üyesi Necati Şenkal, Birincilik ödülünü Başkan Esmen’e taktim etti. Başkan Esmen’de projede birlikte çalışmış olduğu personeli ile ödülü aldıklarını vurgulayarak teşekkür belgesi taktim etti.

Başkan Esmen, yaptığı açıklamada “Bu ödül öncelikle Çayeli’mize hayırlı olsun. Uzun zamandır ben ve personel arkadaşlarımız ile birlikte projemiz üzerinde çalıştık gayret sarf ettik. Geçtiğimiz ay uygulamasına başlamış olduğumuz proje ile İlçemize Kent Estetiği kazandırmayı hedefliyoruz. 1. Etap çalışmalarımız kapsamında hedeflediğimiz görüntüye ulaşmış olmalıyız ki İlçe halkımızdan bu yönde olumlu tepkiler alıyoruz. Onların isteklerini en iyi ve en kalıcı şekilde yerine getirmek için ekip arkadaşlarımız ile durmaksızın çalışıyoruz. Meydan Projemiz birincilik ödülü almasında gayret ve emeği bulunan tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çayeli’miz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: iha