Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve Samsun ekonomisine büyük katkılar sağlayan firmaları ziyaret etti.

Kuruluşu 1920’li yıllara dayanan Seral Ev&Otel Tekstili Üretimi Fabrikası ve SAMPA Otomotiv Sanayi Tesislerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, firma yetkililerinden fabrikaların işleyişi hakkında bilgi aldı. Samsun’u ticari, turistik, ekonomik alanlarda üst sıralara taşımak için çalışan herkese minnettar olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Bugün ziyaret ettiğimiz iki firmamız Samsunumuzun kalkınması için elini taşın altına koymuş, yüzlerce kişiye istihdam sağlamıştır. Samsunumuzun ekonomik istikrarını sürdürmek, yükseltmek için çaba gösteren herkesin önündeki engelleri kaldıracağız. Organize Sanayi Bölgemizde bunlar gibi birçok örnek firmamız var. Önümüzdeki günlerde onları da ziyaret ederek kuruluşları hakkında bilgiler alacağız, varsa sorunlarını dinleyeceğiz. Kent ekonomisine katkı sağlamak için bizim de büyük çabalarımız var. Bunun en yakın örneği yılbaşına kadar yapımını tamamlayacağımız Samsun Lojistik Merkezi’dir. Bu merkez Samsun’un, hatta bölgenin büyük bir eksiğini kapatacak, ekonomiye büyük katkı sağlayacaktır. Bizim işimiz gücümüz Samsun. Samsunumuzun gelişimi için, yavrularımıza güzel bir Samsun bırakmak için tüm birimlerimizle gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz’ın OSB’de gerçekleştirdiği inceleme ziyaretlerine Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Coşkun Öncel, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan da katıldı.
Kaynak: iha