Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal mahallerde vatandaşlarla bir araya gelerek hem yapılan hizmetleri anlattı hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Hafta sonu mesailerine devam eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bükçe, Ufacık, Kozlu, Karacaören, Saraycık, Oğlakcı, Tepecik Çavuş,Akçalar, Irmaklı, Bostandere, Tol mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşların katıldığı toplantıda Başkan Mehmet Tutal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, halkın isteklerini de dinledi.

Mahalle buluşmaları ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun yaşandığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, "Her hafta farklı bir mahallede hemşehrilerimizle birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizi hemşehrilerimize aktarmak, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Seydişehir Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkanı Tutal, farklı programlarla hemşehrilerinin yanında olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, hemşehrilerimizin fikirleriyle bize yol göstermelerini önemsedik. Farklı programlarla hemşehrilerimizin hep yanında olduk. Bizler, daha kaliteli hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle her daim çalışma planlarımızı yapıyoruz. Ayrıca hemşehrilerimizle hasbihal, dostlarımızla muhabbet ediyoruz” diye konuştu.
Kaynak: iha