Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yeni haftada yardımcıları, danışmanları ve birim müdürleri ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi fuaye salonunda yapılan toplantının bu haftaki bölümünde Yazı İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan sunumları değerlendiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Tüm müdürlüklerimiz ve personelimiz tarafından ilçenin 4 bir yanında devam eden çalışmalar ilçemize büyük oranda değer katmış ve sorunlara temelinden çözüm olmuşlardır. Bu hususta özellikle sahada her türlü hava şartı altında çalışan personelimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Toplantıda ayrıca, ilçede bulunan bebek bakım ve emzirme kabinlerinin daha aktif kullanımına yönelik bir çalışma üzerinde hazırlıklar yapılması yönünde direktif veren Başkan Bakıcı, ilçede 82 adet aktif giriş kartının ilçe emzirme kabinlerinde kullanıldığını belirtti.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda ilçe genelinde 2017 yılında 2829 kanal açma, 1255 su arızası ve 441 adet kanalizasyon arızasına müdahale edildiği aktarılarak, çalışmaların 3 vardiyalı sistemde 24 saat boyunca devam ettiği anlatıldı. Yağmur suyu hattı çalışmaları ve diğer alt yapı çalışmalarına yönelik yapılan yoğun mesainin ilçe için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Başkan Bakıcı, tüm müdürlüklerin bir arada son derece hassas bir şekilde sorunların çözümüne yönelik çalışmalarına devam etmeleri gerektiğini belirtti. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen ekmek fırını, seyir terası ve Cemalettin Köklü Parkı ile ilgili veriler sunumda yer alırken, toplantıda son olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan faaliyetler ve hizmetler ayrıntılı olarak anlatıldı.

Toplantı sonunda birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile danışma ve istişare toplantılarının devam edeceğini belirten Başkan Bakıcı, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, özverili çalışmalarından dolayı tüm personeline teşekkür etti.
Kaynak: iha