Gemlik Denizcilik Topluluğu Kuruldu

Gemlik Meslek Yüksek Okulu Deniz Ve Liman İşletmeciliği okuyan öğrenciler bir araya gelerek Gemlik Denizcilik Topluluğunu kurdular.

Gemlik Denizcilik Topluluğunu Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencileri tarafından 10 Mart 2010 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantısı ile kuruldu

Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman işletmeciliğinde yapılan genel kurul toplantısında.  Deniz ve Liman öğrencileri için; denizcilikle ilgili çalışmalar yapmak, Gemlik ve çevresini deniz kirliliğine karşı uyarmak ve bu kirliliğin giderilmesi için çalışmalar yapmak, denizcilik ile ilgili yapılan toplantılarda üniversiteyi ve gemliği temsil etmek, deniz ve liman işletmeciliği öğrencilerine sektörle ilgili yardımcı olmak seminerler düzenlemek ve konularla ilgili onları bilgilendirmek ana hedef olarak belirledi.

Bölüm öğrencilerinin katılım gösterdiği geçen toplantıda Danışman : Öğrt. Gör. Emrah Murat Tacar Topluluk Başkanı Çağrı Yüksel seçildi. Ayrıca bir çok öğrencide toplulukla ilgili görevlere getirildi.

Genel Kurul Toplantısı Sonunda;

Danışman : Öğr. Gör. E.Murat Tacar, Yürütme Kurulunda Başkan Çağrı Yüksel, Başkan Yardımcısı Ahmet Başkabak, Sayman Gökhan Başoğlu, Yazman Saadet Sülün, Üye Gizem Özten, Üye Harun Becerikli, Üye Sedat Budak  Olarak belirlendi.

Editör: TE Bilişim