Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği (GYİD) üyeleri 15. Kuruluş Yıldönümünü 1 Haziran 2016 (salı) günü Çengelköy Del Mare Restaurant da düzenlenen yemekle kutladı.

GYİD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz ERAYDIN, terörle mücadele ve Şehitlerimizin olduğu bir dönemde daha sade ve eğelencesiz bir geceyi tercih ettiklerini belirtti.

Ali Deniz ERAYDIN yaptığı açılış konuşmasında GYİD nin; Türk Denizciliği’ nin geleceğine, Türk ticari filomuzun modernleşmesine ve gençleşmesine, Türk Limanlarında daha emniyetli ve çevreci faaliyetler gösterilmesine, Ülkemizin ve sektörümüzün uluslararası platformlarda temsil edilmesine, nitelikli istihdam yetiştirilmesine yaptığı katkılardan kısaca bahsetti.

Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğinin uluslararası rekabet koşullarında ayakta durabilen şirketlerin başarısına bağlı olduğunu vurgulayan Ali Deniz  Eraydın, Ticari rekabetle, sektörel dayanışma arasındaki farkı iyi gören üyelerin GYİD’ye verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim