Uzmar, SST Tsimshian Warrior'u teslim etti

Uzmar Tersanesinde inşa edilip,Kasım 2018’de suya indirilen NB122 inşa numaralı Rastar 3200W sınıfı refakat römorkörü  SST Tsimshian Warrior bugün yapılan imza töreni ile Kanada'lı sahiplerine teslim edildi.

Uzmar Tersanesi’nde SST Kanada için inşa edilen ve SST Tsimshian Warrior adı verilen Rastar3200w römorkör için bugün teslim imza töreni düzenlendi.Törene Uzmar Denizcilik Genel Müdürü Noyan Altuğ,  SAAM Smit’ten Dirk Goudriaan ve Bert Zuurmond ile birlikte Boskalis firmasını temsilen ise A. Bram de Feijter Tersane çalışanları basın mensupları katıldı. 

Törende ilk konuşmayı Uzmar Üretim Mühendisi Derya Tuncer yaptı. Tuncer, SST Tsimshian Warrior’un imza töreni için bir araya geldiklerini belirterek, “Heyecanla ve hevesle, meslek hayatımın henüz başında iken bu kadar önemli bir projede yer almamı sağlayan ve yol gösteren amirlerime, formenlere ve tüm saha çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir projenin her anını görmek ve izlemek paha biçilemez bir his. Görmüş olduğunuz gemi, devam projelerinin referansı olsun diyelim. Pruvası neta, denizleri sakin olsun” dedi.

Uzmar Denizcilik Genel Müdürü Müh.Noyan Altuğ yaptığı konuşmada teslim edilen römorkörün Kanada'da UZMAR'ın adını yaşatacağını belirtti. Emeği geçen herkese teşekkür eden  Altuğ , “Arkadaşlar, bu römorkör Kanada’ya bizim adımı taşıyacak. Biz bir ekip olarak, Türkiye’nin evlatları olarak bir araya geldiğimiz zaman ne kadar güzel işler yapabileceğimizi bir kere daha gösterdik” diye konuştu.

Boskalis Üretim Yöneticisi A. Bram de Feijter ise römorkör için Uzmar ile birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Ardından Feijter ile Altuğ, römorkör teslimi için imzaları attılar.İmza sonrası hediyelerin verilmesinin ardından Doğan Kaptanın yönetiminde SST Tsimshian Warrior ile konuklara bir gösteri seyri gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim