RMK Marine , 37 metrelik yeni bir yat inşasına başladı. Tasarımı Hollandalı tasarım firması Vripack’e ait olan RMK 120’nin ayrıntıları da belli oldu.

Seven Seas , tasarımcıları Seven Seas yatının boyunun küçük olmasına rağmen uzun mesafeli seyirler için tasarlandı ve çelikten yapılıyor.

Kaşif süperyat, Vripack ve RMK Marine için belirli bir proje için deneyimli bir armatör için tasarlandı . Sahipleri, erkeksi çizgilere sahip trol tarzı bir yat ile samimi aile odaklı bir tasarım arasında denge kuran bir süper yat istiyordu. Seven Seas’ın ortaya çıkan dış estetiği, Vripack’in önceki kaşif teknelerini anımsatıyor ve içini doğal ışık ve engelsiz manzaralarla dolduran geniş bir pencere kullanımı ile karakterize ediliyor.

Vripack’in ortaklarından  Bart M. Bouwhuis, “Tekne sahibi daha büyük bir tekne istiyordu. Ancak öyle bir tasarım yaptık ki onlar için farklı bölgelerde seyir halindeyken uygun tekne taşıma kapasitesi de dahil olmak üzere 50 metrelik, 500 GT bir teknede sahip olunan her şey bulunuyor” açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilişim