Fincantieri, yeni yolcu gemisi Silver Moon'u Royal Caribbean Group'un sahip olduğu markalardan biri olan Silversea Cruises'a teslim ettiğini açıkladı.

İtalya'nın Ancona kentindeki tersanede inşa edilen gemi, İtalya’nın koronavirüsün yayılmasını hafifletme çabası nedeniyle ilkbaharda gemi inşa işlerinin askıya alınmasının ardından faaliyetlerine devam eden Fincantieri’nin tamamladığı ikinci kruvaziyer gemisi oldu.

Silver Moon, Fincantieri'nin Silversea için inşa ettiği üç kardeş gemiden ikincisi olma özelliğini taşıyor. İlki, Silver Muse, 2017'de teslim edildi.

Silver Dawn isimli üçüncü gemi ise 2021'de teslim edilmek üzere yapım aşamasında. Gemilerin her biri 212 metre uzunluğunda ve 298 suitte 596 yolcu lapesitesine sahipler. Yapılan 2 gemi en lüks ve modern yolcu gemileri arasında gösteriliyor.

Yeni gemi yolcular için zenginleştirilmiş mutfak ve restoranın yanında eğitim ve atölye çalışmaları sunacak bir test mutfağı ve bar da dahil olmak üzere çeşitli yeni olanaklar sunacak. Silversea ayrıca, sınıfın ilk gemisine kıyasla, bazı yemek alanlarının genişletilmesi, açık havada yemek yeme ve yeni bir kış bahçesi alanı da dahil olmak üzere bir dizi özellik ekledi. Kabinler arasında dört büyük süit ve iki kraliyet süiti bulunduğu ayrıca belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim