DÜNYA İŞADAMLARI YÖNETİMİ'NDEN İSTANBUL TERSANESİ’NE 'ALTIN BAŞARI' ÖDÜLÜ

İstanbul Tersanesi, merkezi İspanya’da olan Dünya İşadamları Yönetimi (Business Initiative Directions - BID)’nin, 2011 yılını kapsayacak şekilde yaptığı araştırma sonucunda, “İnovasyon” ve “Ekonomik Görünüm” alanlarında gösterdiği performans nedeniyle “Altın” kategoride başarı ödülü almaya hak kazanmıştır. BID, dünyada kalite ödülü veren en önemli organizasyonlardan biridir.

Kendileri de daha önce bu ödüle  layık görülmüş olan dünyanın en saygın şirketlerinin yöneticilerinden oluşan bir jüri tarafından seçilen İstanbul Tersanesi, her biri ayrı bir başarı öyküsü olan referansları, altyapı ve AR-GE yatırımlarına verdiği önem, ISO 9001 Kalite, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri uygulamaları ile adım adım ödüle uzanmış ve uluslararası platformda başarısını ve kalitesini kanıtlamıştır.

11 Mart 2012 tarihinde İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen törene SNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertan ŞENER, SNR Holding İcra Komitesi Başkanı Atilla ÇİFTCİGÜZELİ ile İstanbul Tersanesi Genel Müdürü Tayfur ARASLI katılmıştır.

“Altın Başarı Ödülü”nü BID Başkanı Jose E.Prieto’nun elinden alan SNR Holding İcra Komitesi Başkanı Atilla ÇİFTCİGÜZELİ, branşlarında iddialı olduklarını ve bu başarıyı da aldıkları ödül ile kanıtladıklarını söylemiştir.

Editör: TE Bilişim