GİSBİR, Bakü'de Yapılan TransCaspian Denizcilik, Taşımacılık ve Lojistik Fuarında 

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilmekte olan 15'inci Uluslararası TransCaspian Denizcilik, Taşımacılık ve Lojistik Fuarı'nda stand açarak katılım gösteriyor.

Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya MAMMADOV, açılışını yaptığı fuar sırasında GİSBİR standını da ziyaret etti. Azeri Bakan Mammadov, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM'a da GİSBİR aracılığıyla selamlarını iletti.

GİSBİR'i temsilen Genel Sekreter Yardımcısı M. Ercan ÖZOKUTUCU, Dış İlişkiler Komisyonu Üyeleri Burak ACAR, Hayrettin ŞAHİN ve Abdülvahit ŞİMŞEK'in katılım gösterdiği ve Azerbaycan Ulaştırma Bakanlığı'nın resmi desteğiyle gerçekleşen; dünyanın önde gelen denizcilik, liman ve lojistik şirketlerinin katılım gösterdiği fuarın açılışına Amerika Birleşik Devletleri Azerbaycan Büyükelçisi Robert F. CEKUTA da katılım gösterdi.

Fuar sonrasında verilen Açılış Yemeği davetine GİSBİR Genel Sekreter Yardımcısı M. Ercan ÖZOKUTUCU katıldı. Uluslararası TransCaspian Fuarı 13 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek.
Editör: TE Bilişim