GESAD Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti: Ziya Gökalp Yeniden Seçildi

GESAD Olağan Genel Kurulu Türk Loydu Prof. Dr. Teoman Özalp Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan GESAD Genel Kurulu’nda ilk olarak Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan Kurulu Başkanlığına Orhan Yüceer, yardımcılığına Faruk Özer, yazmanlığa ise Cem Güçlü seçildi.
Divan Kurulu seçimi sonrasında GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp dernek faaliyetleri hakkında Genel Kurul’a bilgi verdi. Başkan Ziya Gökalp’in konuşmasının ardından Denetim Kurulu üyesi Engin Sezen kurul raporunu okudu.

Yönetimin raporlarının ardından Genel Kurul oylamasına geçildi. GESAD Genel Kurulu yönetim faaliyetlerini oy birliği ile ibra etti. Yönetim Kurulu ibrasının ardından Divan Kurulu Başkanı Orhan Yüceer ile GESAD Genel Sekreteri Mustafa Ünar yapılacak tüzük değişikliklerini Genel Kurul üyelerine okudu ve gerekli açıklamayı gerçekleştirdi. Tüzük değişikliklerinin okunmasından sonra oylamaya sunuldu.

Tüzük değişiklikleri oy birliği ile kabul edildi. Tüzük değişikliklerinin ardından 2015 kesin bütçesi ve 2016 tahmini bütçesi oylamaya sunuldu. Bütçeler Genel Kurul’un oy birliği ile kabul edildi.Bütçelerin kabulünden sonra Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimine geçildi.

Divan Kurulu’na tek liste sunan Ziya Gökalp oldu. Başka listenin çıkmaması üzerine Ziya Gökalp’in sunduğu liste oylamaya sunuldu. Ziya Gökalp’in aday listesi oy birliği ile kabul edildi.

Yalova Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbüs Heyet’nin belirlenmesi için Yönetim Kurulu’na yetki verilmesinin ardından GESAD Olağan Genel Kurul’u sona erdi.
Editör: TE Bilişim