Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Altınova Devlet Hastanesi'nin 2016 sonunda hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Yalova'nın Altınova ilçesi'ne inşaatına başlanan devlet hastanesi 2016 yılı sonunda tamamlanacak. Altınova ilçesi Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Altınova Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. tarafından 2012 yılının Mart ayında temeli atılarak kaba inşaatına başlanan, daha sonra Sağlık Bakanlığı'na devredilen Altınova Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. 10 yataklı Devlet Hastanesi, 7 bin 333 metrekare alan üzerine kurulacak. İçerisinde yoğun bakım ünitesi ve ameliyathane de bulunacak olan hastanenin 2016 sonunda hizmete açılması planlanıyor.

EN BÜYÜK EKSİK GİDERİLECEK

Çalışmaları hızla devam eden devlet hastanesi inşaatını gezen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı. Hastanenin Altınova açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Oral, bu sayede Altınova'nın en büyük eksiklerinden birinin ortadan kaldırılacağını söyledi..

Editör: TE Bilişim