Altınbaş Holding'in gemisi suyla buluşuyor

‘Altınbaş Holding’in Lojistik Grubu’ndaki yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Tuzla Selah Tersanesi’nde inşa ettirilen Topaz-T gemisi denize indirilecek.

Galata Denizcilik ile Gemi İnşa alanında, Transal Denizcilik ile Gemi İşletmeciliği alanında faaliyetlerini sürdüren Altınbaş Holding, Galata Denizcilik’in Tuzla Selah Tersanesi’nde inşa ettirdiği ‘Topaz-T’ ile Transal Denizcilik’in filosuna bir gemi daha ekliyor.

 “Denizcilik sektöründe yatırımlarımız sürecek”

Topaz -T’nin denize indirilmesiyle ilgili olarak açıklama yapan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş; küresel krizin denizcilik sektöründe yarattığı fırtınadan kurtulmak için devlet, finans sektörü ve denizcilik sektörü temsilcilerinin ortak hareket etmeleri gerektiğini belirtti. İmam Altınbaş; ‘Türkiye'nin ihracat performansında son derece kritik önemi olan bu sektöre yatırımlarımızı sürdüreceğiz’ dedi.

 Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş; denizcilik sektöründe Türkiye’de değil Dünya’da da önemli bir oyuncu olmak için tanker taşımacılığı ile birlikte kuru yük, konteyner ve Ro Ro taşımacılığı alanlarında büyümeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

 Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’ın katılacağı gemi indirme töreni 10 Ocak 2009 tarihinde saat 11:00’de Tuzla Selah Tersanesi’nde yapılacak.

 

Editör: TE Bilişim