ABD'li Coatıng'inden Türkiye'ye yatırım

Marine Line Coating ürününün sahibi ABD menşeli Advanced Polymer Coating firması, mevcut küresel krize rağmen denizcilik sektöründe 2009 yılında yatırım kararı aldı.

Marine Line Coating Türkiye Genel Müdürü Kaptan Koray Karagöz, Advanced Polymer Coating firmasının coating uygulamasında kullanılan ısıl işlem ekipmanlarının sayısını da artırma kararı aldığını belirterek, "Bu ısıl işlem ekipmanlarının üretim bölgesi olarak Advanced Polymer Coating firmasının Türkiye'yi seçmiş olmasını büyük bir mutlulukla duyurmak isterim" dedi.

Toplam altı set olarak üretilecek ısıl işlem ekipmanlarının yaklaşık bir yıl içerisinde Türkiye'de üretiminin tamamlanacağını ve testleri yapıldıktan sonra Japonya, Kore ve Çin'e ihraç edileceğini açıklayan Karagöz "Ayrıca ekipmanların kullanımı konusunda Marine Line Turkiye bümyesindeki mühendisler tarafından ihraç edilen bölgelerdeki personele eğitim verilecek" diye konuştu.

Karagöz, Marine Line Türkiye olarak kendileri için bir diğer sevindirici haberin de, Marine Line Türkiye bünyesinde çalışan Kaptan Onur Yıldırım'ın Marine Line Kore Operasyon Müdürlüğü görevine getirilmesi olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim