DenizTV'ye özel röportaj veren Liberya Bayrağı Türkiye temsilcisi ve ESKO Marin kurucu ortağı Erhan EsinduyPosidonia Fuarı esnasında imzaladıkları anlaşma ile 2 yunan şirketiyle Türkiye'de ortak Maritime House kuracaklarını açıkladı. 

Erhan Esinduy; şunları söyledi; 

"Posidonia fuarı çok keyifli geçti. Hem Liberya Bayrağı olarak burdayım hem de ESKO'yu temsil ediyorum. Liberya bayrağı olarak yeni bir ürün tanıttık: Elektronik Oil Record Book. Artık, Liberya bayrağını taşıyan gemilerde Yağ Kayıt Defteri kağıt olarak tutulmayacak elektronik olarak tutulacak. Bu özellik sadece Liebrya Bayrağında var. Onun dışında ESKO olarak da güzel geçti. Yunan Şirketleriyle 2 yeni anlaşma yaptık. Bir tanesi sörvey şirketi, Nexus maritime. Diğeri de Alfa Marin adlı bir danışmanlık firması. Bu şirketlerle ortak yeni bir şirket kuradacğız Türkiye'de ve hedeflediğimiz Maritime House'ı açacağız"

Erhan Esinduy,SeaNews Dergisi'nin Posidonia sayısı kapağında yer almasıyla ilgili olarak ise; "Tabii benim için çok gurur verici, Bu exclusive röportajın böyle bir zamanda olması çok güzel oldu. Tabii burada bizi tanıyan çok insan var, dergiyi gördüler ve benim açımdan çok gurur verici oldu, bunun için çok teşekkür ediyorum" dedi.