Malatya Girişim Gurubu tarafından,yapımına başlanılan Malatya Life Rezidanslarının satışları başladı. Şimdiden yoğun ilgi gören projede lansmana özel indirimlerde yapılıyor.

Malatyalı İşadamlarının bir araya gelerek oluşturduğu Malatya Girişim Gubunu, alışveriş merkezi, 5 yıldızlı otel projesinden sonra şimdi de aynı bölgeye rezidans projesi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde lansmanı gerçekleştirilen projenin satışları da büyük ilgi görüyor.

Özel indirimler nedeniyle bir hayli ilgi gören projede Satış yetkilisi Seda Ünver, Malatya Girişim Gurubu olarak her zaman ilklerin öncüsü oldukları gibi yeni bir yaşam alanı inşa etmeye başladıklarını söyledi.

30 bin dönüm alan üzerine inşa edilen Malatya Life Rezidanslarının 254 konuttan oluşacağını ifade eden Ünver, her blokta 127 dairenin yer alacağını ve ayrıca 5 ayrı daire çeşidi ile yeni bir yaşam alanı sunduklarını dile getirdi. Projenin konum ve yer olarak Malatya’nın en gözde yerlerinden birin de olduğunu kaydeden Ünver, “Projenin aynı zamanda Malatya Park Alışveriş merkezinin yanında olması yine Hilton Otelinin arkasında bulunması da önemli bir ayrıcalık olarak öne çıkıyor” dedi.

Projenin detaylarından da bahseden Ünver, özellikle yeşil alan, sosyal tesisler gibi bir çok özelliği ile rezidans kavramının ilk kez Malatya’da hayata geçirileceğini söyledi.

Satış ofislerine ilginin bir hayli fazla olduğunu ifade eden Ünver, özelikle lansmana özel indirimler nedeniyle Malatyalıların erkenden projede yer almak için kendilerini ziyaret ettiğini söyledi.
Kaynak: iha