Doğa Sigorta, sektörde deneyimli iki isimle anlaştığını açıkladı. Şirketin, Genel Müdür Baş Yardımcısı Coşkun Gölpınar olurken, Reasürans, AR-GE/ Ürün geliştirme, Raporlama, Pazarlama ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak ise Ece Öcal göreve başladı.
’Güven doğasında var’ sloganıyla hazırlanan lansman kampanyasıyla 2016 yılının atılım olacağını açıklayan Doğa Sigorta, kadrosuna sigorta sektöründe tanınmış deneyimli isimi ekleyerek büyümeye devam ettiğini bildirdi. Doğa Sigorta’dan yapılan açıklamada, Teknik Müdürlük, Sağlık Müdürlüğü ve Satış Grup Müdürlüğü birimlerinden sorumlu Doğa Sigorta Genel Müdür Baş Yardımcısı pozisyonuna Coşkun Gölpınar’ın, Genel Müdür Yardımcısı olarak ise Ece Öcal’ın göreve başlayacağı bildirildi.
Coşkun Gölpınar kimdir?
1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olan Coşkun Gölpınar, kariyerine Koç Holding ile çalışarak başladı. 1986 yılındaysa Akbank’a geçiş yapan Gölpınar, 1987 yılındaysa Halk Sigorta bünyesinde Risk Mühendisliği Departmanı’nda çalışmaya başladı. Gölpınar, iki sene içerisinde Risk Mühendisliği Müdürlüğüne atandı. Yapı Kredi Sigorta’da Genel Müdür Yardımcısı olarak 21 yıllık deneyimi bulunan Gölpınar, Can Brokerlik ve Reasürans’ta Genel Müdür pozisyonundaydı. Sektörün önde gelen şirketlerinde çalışan Gölpınar, bu başarılı kariyerini Doğa Sigorta’da devam ettirecek. Doğa Sigorta Teknik Müdürlerden Sorumlu Genel Müdür Baş Yardımcısı Coşkun Gölpınar, evli ve bir çocuk babası.
Ece Öcal kimdir?
Orta Doğu Üniversitesi’nden mezun olan Ece Öcal, 1990’da AXA Sigorta’nın Reasürans Müdür Yardımcısı pozisyonuyla iş hayatına atıldı. 1997 yılına kadar bu görevde devam eden Öcal, kariyerine 1997-1998 yılları arasında Universal Sigorta Reasürans ve Teknik Muhasebe Müdürü olarak devam etti. 1998 yılından itibaren Eureko Sigorta’ya geçiş yapan Ece Öcal, 2004-2008 yılları arasında AIG Sigorta’da görev yaptı. 2008-2010 yılları arasında Allianz Sigorta’da kariyerine devam eden Öcal, 2012 yılında Halk Sigorta’ya Pazarlama, Kanal Yönetimi ve Reasürans Genel Müdür Yardımcısı olarak geçiş yaptı. Burada sonra Koru Mutuel Sigorta’da iki yıl görev yapan Ece Öcal, en son olarak Orient Sigorta’da çalıştı. Öcal, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve kaynak geliştirme ve inovatif çalışmalar yapması bekleniyor.
Kaynak: iha