Türk Loydu İki Yeni Eğitim Düzenliyor.

Liman Devleti Kontrollerine Hazırlanma Eğitimi ile Rightship Bakış Açısı Eğitimleri Türk Loydu tarafından düzenleniyor.

**
PSC (Liman Devleti Kontrolü) Denetlemelerine Hazırlanma ve En Sık Görülen Tutulma Eksikliklerini Önleme Önerileri Eğitimi.

11 Eylül 2019 tarihinde Türk Loydu Merkez Ofisi’nde düzenlenecek eğitim ile katılımcılara Uluslararası denizcilik düzenlemelerine uyum sağlamak, PSC (Liman Devleti Kontrolü) Denetimlerine hazır olmak ve sıklıkla karşılaşılan gemi tutulma eksikliklerini ele almak üzere bilgilendirme yapılacaktır.

PSC (Liman Devleti Kontrolü) Denetlemelerine Hazırlanma ve En Sık Görülen Tutulma Eksikliklerini Önleme Önerileri Eğitimi için kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

**
RIGHTSHIP Bakış Açısı Eğitimi.

12 Eylül 2019 tarihinde Türk Loydu Mekez Ofisi’nde gerçekleştirilecek eğitimde; RIGHTSHIP tarafından oluşturulmuş Anahtar Performans Göstergeleri ve En İyi Uygulamalar rehberliği ile ilgili olarak, günlük operasyonel yönleriyle RIGHTHSIP gerekliliklerinin denetlenmesi ve / veya uygulanmasında yer alan herkese faydalı bilgiler sağlamak amaçlanmaktadır.

Katılımcılar- hızlandırılmış eğitim teknikleriyle - hem teorik bilgi hem de baştan sona incelenecek tüm RIGHTHSIP gerekliliklerinin yorumlanması için uygulamaya dönük bilgiler edineceklerdir.

RIGHTSHIP Bakış Açısı Eğitimi için kayıt sayfasını ziyaret edebilirsiniz:


 

Editör: TE Bilişim