Turgut Kıran DF misafiri DEVBULK Denizcilik  Oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 29 Kasım 2019 Cuma gününün misafiri DEVBULK Denizcilik  Oldu. 

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Oturum DEVBULK Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Bülent Akbulut ve İnsan Kaynakları müdür yardımcısı Nuri Zarplı katılımı ile başladı. 

DEVBULK Denizcilik tanıtımı ile başlanan oturumda şirketin kuruluşu,misyonu ve vizyonu hakkında genel bilgi verildi.Şirketin 125 yıl önce kurulduğunu ve 6 kuşaktır devam ettiğini söyleyen Sayın Bülent Akbulut toplamda filolarında 9 adet dökmeci tipi gemi bulunduğunu ve 300.000 DWT taşıma kapasitesine ulaştıklarını belirtti. 

 Bülent Akbulut 4 yıldır Turgut Kıran Denizcilik Fakültesine geldiklerini ve buradaki verilen eğitimden görmüş oldukları memnuniyeti dile getirdi.Öğrencilere tavsiye veren Sayın Bülent Akbulut öğrencilerin sürekli öğrenmeye açık olmaları gerektiğini ve özellikle yabancı dillerinin çok iyi olmasının onları bir üst seviyeye taşıyacağını aktardı.Ayrıca Gemilerdeki sosyal imkanlardan da bahseden Sayın Bülent Akbulut gemilerde Spor salonu ve internet bulunduğunu da sözlerine ekledi. 

  

   

  Bülent Akbulut ve Nuri Zarplı oturum sonuna doğru yaklaşırken öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı. Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

 

      

     

      

      

     

        

   

Editör: TE Bilişim