Turgut Kıran DF IX.Kariyer günleri konuğu MSC MEDLOG Gemicilik

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 28 Kasım 2019 Perşembe gününün misafiri MSC MEDLOG Gemicilik Oldu.     

RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Oturum MEDLOG Gemicilik adına Personel Müdürü Merter Yavaş ve Eğitim Bölümü Departman’ından Erkin Gürcan katılımı ile başladı. 

MSC Medlog Gemicilik tanıtımı ile başlanan oturumda şirketin kuruluşu,misyonu ve vizyonu hakkında genel bilgi verildi.Sayın Merter Yavaş şuanda şirketinin toplamda 5 adet konteyner gemilerinin bulunduğunu ve 147 personel istihdam edildiğini söyledi.Ayrıca gemi filolarının 2020 yılında artabiliceğini de sözlerine ekledi.  

 Oturumun devamında ise şirket içi eğitimlerden söz eden Merter Yavaş bu yıl gemide staj yapacak öğrencilere Staj Eğitim Programını (STEP) uygulayacaklarını bu sayede öğrencilerin  gemide sistematik bir şekilde takip edilerek verimli bir staj döneminin geçirilmesinin hedeflediklerini söyledi.Ayrıca Merter Yavaş eğitime son derece önem verdiklerini ve bu kapsamda çeşitli yatırımlar yaparak gemide çalışan her mevkideki personelin eğitimi ve gelişimi için çaba sarf ettiklerini ve bu eğitimin şirket bünyesinde verdiklerini de dile getirdi.     

Şirket yetkilileri Turgut Kıran Denizcilik Fakültesine ilk defa geçen yıl geldiklerini ve bundan dolayı duymuş oldukları memnuniyeti dile getirdiler ve bunun devamlılık arz edilmesi gerektiğinide vurguladılar. Şirket Yetkilileri oturum sonuna doğru yaklaşırken öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı. Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

    

 

      

      

     

        

   

Editör: TE Bilişim