Turgut Kıran DF'de IX.Kariyer Günleri Konuğu Bayraktar Denizcilik Oldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 25 Kasım 2019 Pazartesi gününün misafiri Bayraktar Denizcilik Oldu.   

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 25 Kasım 2019 Pazartesi günü Bayraktar Denizcilik İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Ertan’ı ağırladı. RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor.Altıncı gününde Bayraktar Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Ertan’ı 2. Kez ağırlamanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyor. Bayraktar Denizcilik firmasının tanıtımı ile başlanan oturumda şirketin kuruluşu, misyonu, vizyonu ve stajyer politikalarına dair öğrencilere bilgiler verildi. Sayın Gökhan Ertan filolarında 12 adet farklı tiplerde gemi olduğunu ve 300.000 DWT taşıma kapasitesine sahip olduklarını belirtti. 

Oturumun devamında Gökhan Ertan, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’ne geçen yıl ilk defa geldiklerini ve alınan stajyerlerden çok memnun kaldıklarını söyledi.Sayın Gökhan Ertan Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerini özellikle yabancı dillerinin çok iyi olmasının gerektiğini vurguladı.Kendilerini geliştirmeye açık olan ve bu mesleği yapmak isteyen öğrencilere kapılarının sürekli açık olduğunu da aktaran Gökhan Ertan, ayrıca şirket içi eğitimlerden de bahsetti. Sözlerinin devamında Sayın Gökhan Ertan gelecek yıllarda filolarının sayısını artırmayı amaçladıklarını ve bu sektörde yollarına devam edeceklerini söyledi. 

Bayraktar Denizcilik olarak sosyal sorumluluk projelerine de değinen Sayın Gökhan Ertan ,geçmiş yıllarda Artvinde bir ilkokul ve Derepazarı ilçesindeki Kaptan Arif Bayraktar Öğrenci Yurdunun inşaasında bulunduklarını belirtti. 

Sayın Gökhan Ertan oturum sonuna doğru öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı . Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

 

         

Editör: TE Bilişim