Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi YASA Denizciliği ağırladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi IX.Kariyer günleri 27 Kasım 2019 Çarşamba gününün misafiri YASA Denizcilik Oldu.  

 RTEÜ Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi tarafından düzenlenen IX. Kariyer Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Oturum YASA Denizcilik adına Kuru Yük Departmanı İnsan Kaynakları Müdürü  Fatih Erdem ve Tanker İşletmeciliği İnsan Kaynakları Müdürü Faruk Celayir’in katılımları ile başladı.Oturum YASA Denizcilik şirket tanıtım videosu ve slayt gösterisi ile devam etti. 

Kuruyük departmanınından Fatih Erdem, şirketininde toplamda 24 adet Kuruyük gemilerinin olduğunu, bunlardan 3 tanesinin bu yıl satılacağını ve geriye 21 adet kuruyük gemisinin kalacağını belirtti.Amaçlarının eski gemileri satıp filo yaş ortalamalarının azaltmak olduğunu söyledi.Tanker Departmanından Faruk Celayir ise 2 adet Suezmax tanker ve 2 adet MR Tanker olmak üzere 4 adet gemi sipariş ettiklerini ve  bunların gelecek yılda teslim alacaklarını söyledi. 

Oturumun devamında şirket hakkında bilgiler veren şirket yetkilileri gemilerinin alt mürettebatında Filipinli personelle çalıştıklarını bunun sebebinin ise Filipinli personelin emniyet kültürüne çok iyi  sahip olduklarını vurguladılar.Zabitan sınıfında ise Türk zabit ile çalışmaya devam edeceklerinide sözlerine eklediler.Sözlerinin devamında Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri’ne her yıl katıldıklarını ve Şirketinde çalışan Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi’nden mezun  olmuş zabitlerden ve stajyerlerden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. 

Ayrıca stajyerlere öğüt veren şirket temsilcileri,stajyerlerin kendilerini çok iyi yetiştirmelerini, özellikle yabancı dillerinin çok iyi olmaları gerektiğini vurguladılar.Oturum, teşekkür plaketi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

 

   

Editör: TE Bilişim