10 Şubat'ta yapılacak ve hâlihazırda kaptanlık yapanlar ve gelecekte bu görevi yapacak olan zabitler ve şirketlerdeki ilgili yöneticilerin katılacağı ''Hukuki Sonuçlarıyla Kaptanın Görevleri, Kanuni Temsil Yetkisi ve Sorumluluğu'' eğitimi Zoom aracılığıyla dijital platformda gerçekleşecek.

Eğitimin Amacı

Eğitim ortağının Prof.Dr. Didem Algantürk Light olduğu eğitimin amacının; kaptanın görevlerinin, kanuni temsil yetkisinin ve sorumluluğunun TTK, Uluslararası Sözleşmeler ve yaşanan olaylar bakımından aktarılması, eğitimin hedefinin ise kaptanlara ve kaptan olacak zabitlere bu sorumlulukları, kararlarının hukuki sonuçlarıyla ve yaşanmış davalardan da örnekleyerek anlatmak olduğu belirtildi.

Eğitime Kimler Katılabilir?

Hâlihazırda kaptanlık yapanlar ve gelecekte bu görevi yapacak olan zabitler ve şirketlerdeki ilgili yöneticiler bu eğitime katılabilecek.

Eğitim Ücreti

Türk Armatörler Birliği Üyesi Firma Çalışanları: 500 TL+KDV 

Türk Armatörler Birliği Üyesi Olmayan Firma Çalışanları: 590 TL+KDV  

Aynı Kurum/Firmadan 3 kişi ve Üzerinde Katılımlar: %10 İndirimli

Eğitim İçeriği

Eğitim içeriği genel başlıklar halinde aşağıda verilmiş olup eğitim süresince bu eğitim başlıklarında özellikli detaylara ve olaylara değinilerek bu eğitim verilecektir.

Kaptan
Kaptanın Görevleri
Temsil Yetkileri
Sorumluluğu
Yükleme, taşıma ve tahliye sırasında yüke gerekli özen ve ihtimamın gösterilmesi
Donatanın “Kaptanın Görevlerini İfa Ederken” Sorumluluğu
Kaptan & Müşeterek Avarya
Kaptan Çatma
Kaptan Kurtarma Yardım
Kılavuz Kaptan& Kaptan Ilişkisi

 

Eğitime katılım için;  

https://armatorlerbirligi.org.tr/arsivler/3473 linkindeki kayıt formunu doldurarak kayıt yapılması gerekmektedir. Aynı link üzerinden eğitim detaylarına ve ayrıca www.armatorlerbirligi.org.tr adresli WEB sitesinden de eğitim ile bilgilere ulaşılabilmektedir. Diğer taraftan [email protected] mail adresinden veya 212-252 6263 nolu telefonumuzdan Eğitim Koordinatörü ile iletişime geçerek de kayıt işlemi gerçekleştirilebilir.

Editör: TE Bilişim