GEMİMO, denizcilik eğitimi ve sorunları ile ilgili “Tanımlar, Görevler, Yetkiler ve Sorumluluklar” başlıkları altında, gemi işletmelerinin personel ve eğitim müdürleri ile denizcilik eğitimi veren fakülte temsilcilerinin bir araya getirecek "Stajyer Politikası Geliştirme Çalıştayı" düzenliyor.

Çalıştay ile ilgili GEMİMO Yönetim Kurulu adına Prof. Dr.Slçuk Nas açıklamada bulundu;

Denizcilik endüstrisinin önemli bir insan kaynağını oluşturan “Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisleri” ile “Gemi Makineleri İşletme Mühendislerinin” mesleki temsilcisi olan TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO), ülkemizdeki denizcilik eğitimini çok yakından takip etmektedir. GEMİMO’nun Anayasadan kaynaklanan görevleri kapsamında denizcilik eğitimi ve sorunları ile ilgili düzenli olarak gerçekleştirdiği akademik toplantılarda, akademisyenleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek sorunların tespiti ve çözüm önerileri konularında çalışmalar yapmaktadır.

2019/2020 Öğretim yılı “Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği” ve “Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği” bölümü öğrencilerinin açık deniz stajlarına çıkmaya başladığı bu günlerde, GEMİMO ve Deniz Çalışanları Dayanışma Derneği (DADDER) ile birlikte staj politikaları ile ilgili seri çalıştaylar yapmayı planladık. Aşağıda detayları verilen çalıştaylardan ilki, “Tanımlar, Görevler, Yetkiler ve Sorumluluklar” başlıkları altında, gemi işletmelerinin personel ve eğitim müdürleri ile denizcilik eğitimi veren fakülte temsilcilerinin bir araya getirilmesi planlanmıştır.

 22 Ocak 2020 Çarşamba Saat 14:00’da Odamızda gerçekleştirilmesi planlanan çalıştaya kurumunuzu temsilen katılmasını planladığınız katılım veya katılımcıların isimleri ile e-posta ve cep telefon numaralarını 03 Ocak 2020 tarihine kadar bildirmeniz hususunu saygılarımla bilgilerinize arz ederim.

 

GEMİMO YK Adına

Prof. Dr. Selçuk NAS

 

 Adı                       : Stajyer Politikası Geliştirme Çalıştayı - I -

Konusu              : Tanımlar, Görevler, Yetkiler ve Sorumluluklar

Katılımcılar     : “Gemi İşletmelerinin Personel ve Eğitim Müdürleri”

                                “Denizcilik Eğitimi Veren Fakülte Temsilcileri”

Tarihler            : 22 Ocak 2020 Çarşamba 14:00

Adres                  : TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası

                                 Golden Plaza No 29, “C” Blok, Kat:3 D:6  Yeni Sahra - Kadıköy / İstanbul

İrtibat                : 0 532 331 51 31 – [email protected]

Editör: TE Bilişim