TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın düzenlediği "Bilirkişilik Temel Eğitimi" tamamlandı.

T.C. Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığı'nın yayınlamış olduğu genelge gereği doğrultusunda; “Bilirkişilik Temel Eğitimi”ni verme yetkisi alan TMMOB Gemi Mühendisleri Odası merkezinde “Bilirkişilik Temel Eğitimi” düzenlendi.

18 saati teorik, 6 saati pratik olmak üzere 24 saat eğitim verildi. Gemi Mühendisleri Odası merkezinde 04-05 Kasım ve 11-12 Kasım tarihinde düzenlenen eğitimin teorik bölümü, Yrd. Doç. Dr. Mert Namlı tarafından, uygulamalı bölümü ise GMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker Civelek tarafından verildi. 

24 kişilik kontenjan sınırı olan “Bilirkişilik Temel Eğitimine” 24 kişi katıldı. Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi.

Yoğun ilgi üzerine “Bilirkişilik Temel Eğitiminin” ikincisi GMO merkezinde 2-3 ve 9-10 Aralık tarihlerinde tekrar yapılacak.

Eğitimler Antalya ve İzmir şubelerinde veriliyor. GMO İzmir Şubesi’nde, 4 gün sürecek olan “Bilirkişilik Temel Eğitimi”nin ilk iki günü tamamlandı. GMO Antalya Şubesi'nde ise “Bilirkişilik Temel Eğitimi” 18-19 ve 25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenecek.

bilirkisilik_temel_egitimi_1.jpgbilirkisilik_temel_egitimi_2.jpgbilirkisilik_temel_egitimi_3.jpgbilirkisilik_temel_egitimi_4.jpg

DENİZ HABER AJANSI

Editör: TE Bilişim