Denizci Öğrenciler Derneği (DÖDER) 2017– 2018 faaliyet dönemi ikinci delegasyon toplantısını 10 Aralık Pazar günü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR önderliğinde 106 kişilik yoğun bir katılım ile İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi,İstanbul Teknik Üniversitesi,Yıldız Teknik Üniversitesi,Gelişim Üniversitesi,Piri Reis Üniversitesi,Kocaeli Üniversitesi,Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi,Ziya Kalkavan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi denizci öğrencileri ikinci delegasyonda bir araya geldiler. Delegasyon Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR’ın açılış konuşması ile başlayarak akabinde Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Levent Bakır; zamanında kendisinin de DÖDER’de aktif bulunduğunu ve şu an Denizci Öğrenciler Derneği’ni ağırlamaktan onur duyduğu konuşmasını yaparak mikrofonu okul temsilcilerine bıraktılar. Okul temsilcileri istek,sorun ve memnuniyetlerini dile getiren konuşmalarını gerçekleştirdiler. İstekler doğrultusunda,delegasyon esnasında bazı önemli kararlar alındı. Konuşulan önemli konulardan birisi ise döneme yoğun çalışmalarla başlayan DÖDER’in ‘E-Dergi’si oldu, derginin detaylarından,komisyondaki öğrencilerin istekliliklerinden ve dönem içerisindeki çalışmalardan bahsedildi.

Delegasyon sonlandırılmadan önce Yönetim Kurulu Başkanı Fuat VAR ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak ELİTAŞ öncülüğünde,katılımcılara ufak bir sürpriz ile onlarla eğlenceli bir “soru-cevap” bölümü gerçekleştirildi, katılımcıların neşeli tavırları bu bölümden memnun kalmış olduklarının bir göstergesi oldu.

Editör: TE Bilişim