Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından Düzenlenen 26. Geleneksel Kış Kariyer Günleri 29 Kasım-10 Aralık 2021 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek 

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin, üniversitenin Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ile işbirliği içerisinde, 29 Kasım-10 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu 26. Geleneksel Kış Kariyer Günleri denizcilik sektöründen 19 farklı denizcilik firmasının katılımı ile gerçekleştirilecektir. Denizcilik sektörünün çok değerli temsilcilerinin konuşmacı olarak katılacağı Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 26. Geleneksel Kış Kariyer Günleri Çakabey Konferans salonunda gerçekleştirilecek olup denizcilik sektöründe istihdam, çalışma koşulları ve staj olanakları konularında fikir alışverişlerine ortam sağlayacaktır. Sektör temsilcileri konuşmalarında insan kaynakları politikaları, çalışma şartları ve öğrencilere sunacakları staj imkanları konularına yoğunlaşacağı gibi, denizcilik gündemin en önemli konularından olan Covid-19’un deniz ticaretine yansımaları, gemi çalışanlarının pandemi sürecinde gemiye katılış ve personel değişim süreçleri ve alınan önlemler üzerine de bilgilerini aktaracaklardır. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinin 26. Geleneksel Kış Kariyer Günlerine bu yıl sırasıyla Maritime Investment Advisors Denizcilik, Beşiktaş Denizcilik,  İDÇ Denizcilik, MSC ve MEDLOG Denizcilik, AGA Marine, İmza Marine, Lucent, Genel Denizcilik, DFDS Denizcilik ve Taşımacılık A.Ş., İnce Denizcilik, Zenith Gemi İşletmeciliği, YASA Denizcilik, Omikron Crew Management Arkas Denizcilik, DİTAŞ Denizcilik firması, Unic Tanker, Active Denizcilik, Armona Denizcilik, TURKON Denizcilik şirketleri katılım gösterecektir. 

Öğrenciler, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin geliştirdiği “yetenekapisi.org” platformu üzerinde detaylı bilgiye ulaşıp başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. 

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Editör: TE Bilişim