Alpha Marine Consulting Turkey 2017’nin son seminerini düzenledi

Alpha Marine Consulting Turkey 2017 senesini “Yağ Kayıt Defteri 1. Kısım ( ORB Part I ) Mobil”i semineri ile kapattı.

Alpha Marine Consulting Turkey tarafından, “Yağ Kayıt Defteri 1. Kısım (ORB Part I) Mobil” semineri 20 Aralık Çarşamba günü Radisson Blu Asia Ataşehir Hotel’de düzenlendi. Seminer Yunanistan ofisinden Avgousta Pissiradi tarafından verildi. Seminere, Türkiye’nin önde gelen denizcilik şirketlerinden ciddi anlamda bir katılım gerçekleşti.

Seminer öncelikle teorik içeriklerin aktarılması ile başladı ve sonrasında günümüzde yağ kayıt defteri yazılışında sık sık rastlanan hatalardan örnekler paylaşıldı. Katılımcılar bu seminerde aynı zamanda pratik yapma şansı da elde ettiler. Böylelikle katılımcılar yağ kayıt defterinin doğru bir şekilde yazılması ve gemilerde yazılmış yağ kayıt defterlerinin ofis enspektörleri tarafından hızlı, dikkatli bir şekilde nasıl kontrol edilebileceği hakkında çok faydalı bilgi ve deneyim kazandılar.

Alpha Marine Consulting Turkey 2018’de sektöre faydalı olacağını düşündüğü güncel konularda seminerler vermeye devam edecek. Seminer programını ise www.themaritimehouse.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim